Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Son Dakika! Ankara Mamak'ta sağanak yağış sele sebep oldu

Düzenleyen:
Son Dakika! Ankara Mamak'ta sağanak yağış sele sebep oldu

YAŞAM Haberleri

Başkent Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Neşet Ertaş Caddesi'nde aniden bastıran sağanak yağış sebebiyle sel suları önüne araçları katarak sürükledi. Bu sırada caddede bulunan bir kişi de sele kapıldı. Çok sayıda iş yerini su bastı.

Mamak Neşet Ertaş Caddesi'nde aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle sel suları önüne araçları katarak sürükledi. 6 kişi yaralandı. Çok sayıda iş yerini su bastı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna  "Selde can kaybının olmadığını, ciddi maddi hasar olduğunu" belirtti. Tuna, "bugüne kadar yaşanmamış bir afet" dedi.

Mamak Belediye Başkanı: 10-15 dakika içerisinde ciddi bir afet yaşandı. 100'den fazla araç sürüklendi.Hasarlar tespit edilmeye başlandı.

Ankara'da yağışların 3 gün daha süreceği belirtildi

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara Mamak’ta yaşanan sel nedeniyle Ankara Valisi Sayın Ercan Topaca’yı telefonla arayarak bilgi aldı.

VATANDAŞIN ZARARI KARŞILANACAK

Ankara Valisi Topaca: "Hastanelere intikal eden üç yaralımız var, durumları iyi. Vatandaşımızın zararı karşılanacak"

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...