Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yumurta kolisinden çıkan şey sosyal medyayı salladı

Yumurta kolisinden çıkan şey sosyal medyayı salladı

YAŞAM Haberleri

Marketten yumurta alırken "Aman kırık olmasın." diye şüphe duyup, mutlaka kontrol edenlerden misiniz? Yine böyle kontrol eden bir adamın fotoğrafını çektiği yumurta kolisi sosyal medyayı salladı...

Scott Stockman, Stockman's Eggs ismindeki yumurta şirketinin sahibi ve Avustralya'nın dört bir yanına yumurta dağıtıyor.

İşçilerinden birinin çektiği ve kendisine ilettiği o fotoğraf sosyal medyaya çığ gibi düştü. Yumurtalardan birisi devasa büyüklükteydi. Gören herkes şoke oldu.

176 gramlık dev yumurta, normal yumurtaların üç katı ağırlığında.

Hepsi bununla da bitmedi. Yumurtayı kırdıklarında içinden çıkana da çok şaşırdılar.

Dev yumurtanın içinden bir de küçük yumurta çıktı. Nadiren rastlanan bu durum, gelişimini tamamlayamayan yumurtanın, yumurta üretiminin gerçekleştiği ovaryuma geri dönmesi ve bir sonraki yumurtanın gelişiminde iç içe geçmesi ile açıklanıyor. Dev yumurta gerek sosyal medya kullanıcılarının gerekse de uzmanların dikkatini çekmeyi başardı. Profesör Raf Freire, ABC Nesw'e “Biyolojik açıdan bakacak olursak küçük yumurtanın, büyük yumurtanın içine girmesi gerçekten çok tuhaf” dedi.

Yumurta şirketinin sahibi Scott Stockmann da şaşırmış halde. ABC News'e “Hala inanamıyorum. Yumurtanın içinden yumurta çıkmasına daha önce rastlamamıştım” dedi. Yumurta yenmezken incelenmesi için laboratuvara yollandı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...