Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Turan'dan bomba iddia: Kılıçdaroğlu Muharrem İnce'ye oy vermez

Düzenleyen:
Turan'dan bomba iddia: Kılıçdaroğlu Muharrem İnce'ye oy vermez

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Kılıçdaroğlu iddia ediyorum ki Muharrem İnce'ye oy vermeyecek. Çünkü 24 Haziran’ın sonrası var, o da biliyor" dedi.

Çanakkale’de AK Parti Kadın Kolları 5. Olağan İl Kongresi gerçekleşti. AK Parti Çanakkale Kadın Kolları Başkanlığı görevini vekaleten yürüten Gülsüm Üstün kongreye tek aday olarak katılarak başkan seçildi.

'KILIÇDAROĞLU İNCE'YE OY VERMEYECEK

“Türkiye’de bir araya gelmesi mümkün olmayan gayri memnunların, bir araya gelip sadece Erdoğan düşmanlığında buluşuyor olmanın hiçbir izahı yok” diyen Turan, "Rahmetli Erbakan hocanın ömrü CHP ile kavgayla geçti. CHP’nin tüm hayatı o anlayışla kavgayla geçti. Bugün kardeş olmuşlar yolları açık olsun. Ama biz bu hesabın ne için olduğunu biliyoruz. Bir aday çıkarttılar gördünüz. Bir defa o aday CHP’nin istediği bir aday değil. Neden değil biliyor musunuz? 5 senaryo geçti 6’ncıya buna kaldılar. Kimin olduğunu biliyorsunuz ona gittiler, buna gittiler o oldu bu oldu. Hiçbir senaryo tutmayınca Muharrem'e mecbur kaldılar. Üsluba bakar mısınız ‘Gel Muharrem buraya’. Bu ne Allah aşkına. Böyle bir üslup mu olur? Böyle bir cumhurbaşkanlığı mı olur? ‘Gel Muharrem buraya’ bu ne saçma bir üsluptur, nezaketsizliktir. Ama senaryoyu üç beş gün sonra göreceksiniz. Dert Kılıçdaroğlu’nun koltuk kavgasından başka bir şey değil. Dert Muharrem CHP’den daha çok oy alırsa, yeni dönemde CHP’nin genel başkanı olmak isteyecek. O yüzden almaması lazım diyor yaklaşım bu. Kılıçdaroğlu iddia ediyorum ki, Muharrem İnce'ye oy vermeyecek. Çünkü 24 Haziran’ın sonrası var, o da biliyor. Onu sürdü malum tarlaya, hadi bakalım kavganı yap bir ay sonra görüşelim dediler. Bunların dertleri ülkeyi büyütmek değil, bunların dertleri ülkenin ekonomisini, siyasetini büyütmek filan değil. Bir dertleri var kendi partisinin koltuk kavgası. Ama herkes bunları biliyor. Kim bu ülkede iş yapar, üretir kim bu ülkeyi büyütür, kim konuşur bunu biliyor” şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...