Akşam Gazetesi ve SKY 360'ın yeni sahibi Cengiz, Kolin ve Limak

- Güncelleme:
Akşam Gazetesi ve SKY 360'ın yeni sahibi Cengiz, Kolin ve Limak

Ekonomi Haberleri

Çukurova Grubu'nun borcu sebebiyle Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun el koyduğu Akşam Gazetesi ve SKY 360 televizyonunun yeni sahibi belli oldu.

Çukurova Grubu'nun borcu sebebiyle Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) el koyduğu Akşam Gazetesi ve SKY 360 televizyonunun yeni sahibi belli oldu. Cengiz İnşaat'ın sahibi Mehmet Cengiz, Akşam Gazetesi, SKY 360 ve Alem FM'i 60 milyon dolara Kolin-Limak-Cengiz ortaklığının üç eşit ortak olarak satın aldığını açıkladı. Cengiz İnşaat'ın TMSF ile yaptığı anlaşmayla Türk basınında gazete ve televizyonuyla yeni bir medya grubu daha ortaya çıkmış oldu. TMSF, nbsp;Çukurova Grubu'nun kamuya olan borçlarından dolayı grubun medya şirketlerine Mayıs ayında el koymuştu. Bu kapsamda Akşam Gazetesi ve Sky360 televizyonu da 24 Mayıs'ta TMSF yönetimine geçmişti. TMSF yönetimine geçtikten sonra Akşam'ın Genel Yayın Yönetmenliği'ne İsmail Küçükkaya'nın yerine Mehmet Ocaktan getirilmişti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...