Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Özge’nin yardım çığlığı

Özge’nin yardım çığlığı

MAGAZİN Haberleri

Kadın dizisinin Bahar’ı ünlü oyuncu Özge Özpirinçci’nin 2 yaşındaki yeğeni Aren, kadın bakıcı tarafından şiddete maruz kaldı.

Bakıcının bulunması için dün sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak yardım isteyen ünlü oyuncu, şu ifadeleri kullandı: “İki yaşındaki yeğenimin bakıcısı tarafından istismara uğradığı kamera görüntülerinden ortaya çıktı ve bakıcı kaçtı! Lütfen onu bulmamıza yardımcı olun. Bu kadının acilen yargı önüne çıkarılması gerekiyor!..” Ailenin, arkadaşlarına güvenerek ‘çalışma izni olduğu düşüncesiyle’ bir bakıcı tuttuğu ancak çocuğun şiddet gördüğü belirtildi. Olayla ilgili olarak aile tarafından dava açıldı. Ancak bakıcının bulunamadığı, hatta kadının kocasının aileyi tehdit ettiği iddia edildi. Bu arada dün sosyal medyada bakıcı kadın ile kocasının fotoğraları büyük bir hızla yayıldı. Kadın ve kocasının bulunması için yardım istendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...