Fernandes, 'Mutluyum ama'

Fernandes, 'Mutluyum ama'

FUTBOL Haberleri

Beşiktaşlı Manuel Fernandes, 'Burada uzun vadede kalıp kalmayacağımı kısa süre içinde yapacağımız görüşmeler belirleyecek' dedi.

Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı yılan hikâyesine dönen Fernandes, "Burada mutluyum ama uzun vadede kalıp kalmayacağımı kısa bir süre içerisinde belirleyeceğiz. Bu sadece benim elimde değil. Benim için önemli olan bir numaralı şey kendimi geliştirmek. 2.5 senedir buradayım. Artık kupalar kazanmak istiyorum. Benim en büyük amacım budur" dedi. İnönü Stadı'nda oynamanın kendilerine ekstra motivasyon sağladığını belirten Portekizli oyuncu, "Geçici süre Kasımpaşa'yı evimiz olarak görüp, elimizden geleni yapacağız. Her zaman olduğu gibi taraftarlarımız bizi desteklesin. Kasımpaşa Stadı'nı evimize çevirsinler" diye konuştu.
TAKIM SAVUNMASI ÇALIŞIYORUZ
Kampların iyi geçtiğini anlatan Fernandes, "Şu aşamada maçları kazanmak önemli değil. Önemli olan gelişmeleri takip etmek. Sadece saha içerisinde ve dışında değil, kulüpte her şeyin daha iyiye gittiğini söylemek mümkün. İşler yapılması gerektiği gibi yapılıyor. Geleceğimizin gayet iyi olduğunu söyleyebiliriz" dedi. Geçen yıl hucüm güçlerinin çok iyi olduğunu da ifade eden Fernandes, "Geçen sene çok iyi hücum yapıyorduk ve aynı zamanda çok gol yiyorduk. Takım savunmamızda eksikliklerimiz vardı. Şu anda geçen seneki hucüm zenginliğimizi geliştirirerek daha az gol yiyecek takım savunmamızı yapmamız gerekiyor" sözlerini kullandı.

İdmanda kavga

Beşiktaş'ın dünkü antrenmanında Olcay Şahan ile Veli Kavlak birbirleri ile tartıştı. Kavga sırasında ortam gerildi. Sebebi öğrenilemeyen tartışma, araya diğer oyuncuların girmesiyle sona erdi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...