Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Darbe girişimini beyazperdeye aktaracak

Darbe girişimini beyazperdeye aktaracak

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Yönetmen, yapımcı, senarist ve yazar Muhittin İzzet Kandur, 15 Temmuz darbe girişiminde yaşananları kaleme aldığı “Generallerin Gecesi” kitabını beyaz perdeye aktarmaya hazırlanıyor.

80 yaşındaki Kandur, kariyeri boyunca 12-13 dizi film ile 4 film yaptığını dile getirdi. Usta yönetmen, 15 Temmuz gecesi Türkiye’de yaşananların canlı şahidi olduğunu dile getirerek, çekeceği film hakkında şunları söyledi: “Generallerin Gecesi bence çok ilginç bir hikaye. Senaryosu da hazır. Türkçe’ye çevriliyor şu anda. Film çekimlerine destek bulacak kadar şanslıysak bence anlatılması gereken çok önemli bir hikaye. Görüştüğüm büyük yapımcılardan biri projeyle çok ilgilendi. Umuyorum ki ilk fırsatta bunu film yapacağız. Tam da zamanı. Türk aktörlerin yanı sıra çok sayıda yabancı aktör yer alacak.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...