Ertuğrul'un yaşlılık fotoğrafı ortaya çıktı

Düzenleyen:
Ertuğrul'un yaşlılık fotoğrafı ortaya çıktı

MAGAZİN Haberleri

TRT'nin en iddialı dizisi Diriliş Ertuğrul bitiyor mu haberlerinin ardından bir gelişme daha yaşandı. Ertuğrul'un yaşlılık fotoğrafının ortaya çıkması ile sosyal medya ayaklandı.

Diriliş Ertuğrul’un yeni bölümü için geri sayım sürerken sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf merak uyandırdı. Önümüzdeki sezon Diriliş Osman Gazi olarak devam edeceği konuşulan dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın yaşlandırılmış görüntüsü, Twitter üzerinden sızdırıldı. Zaman atlamasının da yaşanacağı yeni sezonda ünlü oyuncu, özel makyajla yaşlandırılmış olacak.

DİRİLİŞ OSMAN GAZİ OLARAK DEVAM EDECEK

Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Bey'in dünyaya geldiği son bölümde Halime Sultan hayatını kaybetti. Önümüzdeki sezon Diriliş Osman Gazi olarak devam edeceği konuşulan diziyle ilgili sosyal medyada dolaşan fotoğraf kafaları karıştırdı.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nice vakittir heyecanla beklenen Osman, nihayet doğmuş ve Kayı Obası’ndaki herkes büyük bir sevinç yaşamıştı. Ancak bu mutluluk pek uzun sürmemiş ve Halime’nin beklenmedik ölümüyle Kayı Obası’na büyük bir yas hâkim olmuştu. Bunun yanında eski düşman Noyan çıkagelmiş ve Ertuğrul’a karşı Tekfur Kritos ile iş birliği yapmak üzere buluşmuştu. Tekfur Kritos ise Marya’nın kendisine ihanet ettiğini öğrenmiş ve onun cezasını kesmişti…

Ertuğrul'un yaşlılık fotoğrafı ortaya çıktı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...