Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'ın vurucu tim

Galatasaray'ın vurucu tim

FUTBOL Haberleri

Fatih Terim'in yeni sezon planlarında Sneijder ve Selçuk'un besleyeceği Burak Yılmaz ile Didier Drogba ikilisi büyük rol oynuyor.

GalatasarayTeknik Direktörü Fatih Terim'in yeni sezon planlarında Sneijder ve Selçuk'un besleyeceği Burak Yılmaz ile Didier Drogba ikilisi büyük rol oynuyor. Geçen sezonun ikinci yarısında G.Saray'a transfer olan Drogba'nın takıma gelir gelmez Burak Yılmaz ile sağladığı uyum, bu yıl da G.Saray'ın en büyük artısı olacak. Sezonun gol kralı Burak, Drogba'nın sahaya çıktığı 21. haftadaki Akhisar maçına kadar 11 gol atmışken, Fildişili forvetle birlikte oynamaya başladıktan sonra 13 haftalık sürede 13 gol attı. 13 golün 3'ünde asistleri Drogba yaptı. Drogba da 22. haftadan itibaren ligde 5 gol atma başarısı gösterirken, bu gollerin birinde pası Burak'tan aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...