Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Abdullah Kiğılı, 'Bu yıl garanti'

Abdullah Kiğılı, 'Bu yıl garanti'

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe'nin bu sezon ceza alsa bile yola devam edeceği öne sürüldü. Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, 'Ceza çıksa da seneye işleme konulacak' dedi.

UEFA Tahkim Kurulu'nun 2 yıl men cezasıyla girdiği şoktan CAS kararıyla çıkan Fenerbahçe'nin, UEFA'yla özel bir anlaşma yaptığı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Salzburg'la eşleşmesini değerlendiren Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, "Hangisi çıksa fark etmezdi. Önemli olan F.Bahçe'nin CAS'ın kararından sonra ön eleme turuna katılmasıydı. Salzburg'u geçeceğiz. Kim çıkarsa çıksın öncelikli hedefimiz gruplara kalmak" dedi. Şampiyonlar Ligi'nde yine çeyrek finale çıkacaklarını iddia eden Kiğılı'nın, "CAS kararı ne olursa olsun bu yıl Avrupa'dayız" açıklaması ise kafaları karıştırdı.
UEFA İLE ANLAŞMA
CAS'ın 28 Ağustos'ta vereceği nihai karar sonrası suçlu çıkması halinde F.Bahçe'nin cezasının hemen uygulanması bekleniyordu ama asıl gerçeği Abdullah Kiğılı dile getirdi. Kiğılı, "F.Bahçe ceza alsa bile bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Buradan elenirsek Avrupa Ligi'nde yola devam edeceğiz. Çünkü ceza bu sezon uygulanmayak" dedi. Bu açıklamanın ardından F.Bahçe ile UEFA arasında bir anlaşmanın yapıldığı yorumları yapıldı. Kiğılı, açıkça anlaşma yapıldığını söylemese de, kullandığı ifadeler UEFA ile F.Bahçe'nin muhtemel cezanın gelecek yıl uygulanması konusunda fikir birliğine vardığının ispatı. Ceza halinde bir sene ertelemenin dışında nasıl bir uygulama yapılacağı ise bilinmiyor. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...