Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Perinçek, Cumhurbaşkanı adaylığı için imza attı

Düzenleyen:
Perinçek, Cumhurbaşkanı adaylığı için imza attı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı adaylığı için 100 bin imza toplaması gereken Doğu Perinçek, bugün eşiyle birlikte kendine imza verdi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Beşiktaş İlçe Seçim Kurulu'na gelerek Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza attı. Perinçek, eşi Şule Perinçek ile Levent'te bulunan Beşiktaş İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'na gelişinde partililer tarafından karşılandı.

Burada gazetecilere konuşan Perinçek, Çin Halk Cumhuriyeti'nden bu sabah geldiğini belirterek, Türkiye'nin NATO'dan kopması gerektiğini savundu.

80 BİN İMZA TOPLANDI
Bazı şehirlerde elektrikler kesik olduğu için imza verilmediğini iddia eden Perinçek, partisinin 100 bin imzayı aşma ihtimali olduğu için bu aksaklıkların çıktığını öne sürdü. Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için şu ana kadar 80 bin kadar imza verildiğini bildirdi.

"ÇÖZÜM VATAN PARTİSİ'NDEDİR"
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin kendisi için imza verilmesi çağrısını da değerlendiren Perinçek, "Teşekkür ederim. Hangi vatandaşımız, hangi seçkin şahsiyet bu tür çağrılar yapıyorsa doğru çağrılar yapıyor. Çözüm, Vatan Partisi'ndedir. Sistem çökmüştür. Bu sistem yerine Kemalist devrimin Türkiye'ye getirdiği cumhuriyetçi, halkçı, milliyetçi, devletçi, laik ve devrimci sistemi kuracaktır Vatan Partisi. Bunu önümüzdeki bir-iki yıl içerisinde göreceksiniz." diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...