Ünlü profesör kazada hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Ünlü profesör kazada hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri

Karşıyaka'da yolun karşısına geçmeye çalışan eski DEÜ Rektörü Prof. Dr. Çevik, bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi

Eski Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık  Çevik, İzmir Karşıyaka'da yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin  çarpması sonucu hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, Alihan Altun'un kullandığı 35 KE 7730 plakalı  otomobil, Caher Dudayev Bulvarı'nda, banka şubesinden çıkarak yolun karşısına  geçmeye çalışan 84 yaşındaki Çevik'e çarptı.  

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulans ekibi, Namık  Çevik'in yaşamını yitirdiğini belirledi.Çevik'in cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.Dokuz Eylül Üniversitesinde 1987-1996 yılları arasında rektörlük yapan  Prof. Dr. Çevik, 2004'den bu yana ise Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Uygulama  ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevini yürütüyordu.Kazanın ardından şoka giren otomobil sürücüsü Altun ise Çiğli Bölge  Eğitim Hastanesine kaldırıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...