Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ndiaye: Beni geri alın

Ndiaye: Beni geri alın

SPOR Haberleri

Devre arasında G.Saray’dan 16 milyon avro karşılığında Stoke City’ye transfer olan Ndiaye’nin takımı küme düştü. Sözleşmesine göre kiralık olarak ayrılma opsiyonunu kullanmak isteyen Senegalli, Florya’ya selam çaktı.

BURHAN CAN TERZİ

“Haksız rekabet” sahnede
Galatasaray’da 2011-2012 sezonunda bu yana forma giyen kaleci Fernando Muslera, bu sezon da önemli katkılar sağladı. İlk yarıda çok eleştiri alan Uruguaylı teknik heyete Taffarel’in katılmasıyla eski günlerine döndü. Son maçta kalesinde gol görse de durum 2-1 iken Muğdat ve Seleznov’un vuruşlarında kalesine âdeta duvar ördü. Bu pozisyon Muslera’nın 2014-2015’teki Mersin deplasmanında gösterdiği performansı hatırlattı.

Çoktan tarihe geçti
Muslera bu sezon ligde oynadığı 31 maçın 11’inde kalesini gole kapattı. 3 bin 240 dakikayla takımda en çok süre alan futbolcu konumunda olan Muslera, koleksiyonuna bir şampiyonluk kupası daha eklemek istiyor. Uruguaylı file bekçisi, Cimbom’un zafere ulaşması durumunda 4’üncü şampiyonluğunu yaşamış olacak. Muslera, Galatasaray’da en çok forma giyen yabancı unvanını çoktan eline geçirmiş durumda.

Donk durmak bilmiyor
Galatasaray’da sezonun ikinci yarısının yıldız isimlerinden biri olan Ryan Donk, dün antrenman öncesi bireysel çalışmalarını ihmal etmedi. Salonda kuvvet çalışması yapan Hollandalı futbolcuyla sezon sonunda masaya oturulacak. Teknik heyetin arzusu 32 yaşındaki futbolcuyla 1+1 yıllık sözleşme yapılması.

Parayla ters orantı
Galatasaray’ın sezon başında 7 milyon avroya transfer ettiği Maicon, âdeta alternatif stoper konumuna geldi. Cimbom’un kiralık olarak 500 bin avroya kadroya kattığı Denayer ise şu an birinci tercih. Belçikalı futbolcu şu an teknik heyete Maicon’dan çok daha fazla güven verirken, gelecek sezonda da takımda kalması isteniyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...