Trabzonspor'da hedef gruplar

Trabzonspor'da hedef gruplar

FUTBOL Haberleri

Trabzonspor Futbol Genel Direktörü, 'Hiçbir mücadele oynanmadan kazanılmaz. Biz büyük hedeflerin takımıyız' dedi.

Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman,Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi ön eleme turundaki muhtemel rakipleri Dinamo Minsk ve Lokomotiva Zagreb kurasını değerlendirdi. "Hiç bir mücadele oynanmadan kazanılmıyor" diyen Karaman, "Bizim tarzımızda olan takımlar bu tarz elemeleri hak etmiyorlar. Büyük hedeflerin takımıyız. Bu maçtan önce İrlanda'da Derry City rövanş maçı oynayacağız bir aksilik olacağını sanmıyoruz ama futbol her türlü sürprize gebedir. Ciddi bir şekilde hazırlanacağız. Hedefimiz UEFA'da gruplara kalmak" dedi.
BİZDE TRANSFER BİTMEZ
Karaman, transfer çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Büyük kulüplerde transferin her zaman devam edeceğini vurgulayan Karaman, "Kaliteli bir kadromuz var. Kaliteli oyuncularımızın fazlalığından dolayı hepside yeterince şans verebilme sıkıntısı yaşanıyor. Bu manada belki ayrılıklarımız olacak. Bizim tarzımızdaki kulüplerde her zaman transfer canlılığı vardır. İhtiyacımız olan mevkilere çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu. nbsp;
'BİZE HER YER TRABZON'
Trabzonspor'un yeni transferi Florent Malouda'yı, Avni Aker'deki taraftar coşkusu büyüledi. Karadeniz ekibine gelmekten mutlu olduğunu vurgulayan Fransız oyuncu, maç sonrası kendisine ait twitter hesabından, "Beni buraya getiren İbrahim Hacıosmanoğlu'na çok minnettarım. Bana olan güvenlerini boşa çıkarmayacağım. Taraftarın coşkusuna, heyecanına ve takıma yaptığı katkıya bayıldım. Gerçekten bize her yer Trabzon" diye yazdı. Gökmen ŞAHİN (İHA)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...