Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Medvedev Rusya'nın en popüler bloggeri seçildi

/ Kaynak: CHA
Medvedev Rusya'nın en popüler bloggeri seçildi

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Rusya kamuoyu şirketi VTsIOM'a göre, Başbakan Dimitri Medvedev en popüler blog yazarı. Rusların üçte biri ise "Blogger" kavramından haberdar değil.

VTsIOM'un 130 yerleşim bölgesinde yaptığı araştırmada, katılımcıların yüzde 20'si Medvedev'i popüler bir bloger olarak gördüğünü ifade etti. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ise yüzde 8 oranında kaldı. Aynı araştırmada, televizyon yıldızı ve muhalif Kseniya Sobçak, muhalif lider Aleksey Navalnı, aşırı sağcı Liberal Demokrat Partisi Başkanı Vladimir Jirinovski ve iş adamı Mihail Prohorov yüzde ikişer oy alabildi. Araştırmacıların yönelttiği "İnsanları blog açmaya iten dürtü nedir?" sorusuna, katılımcıların yüzde 43'ü 'fikrini başkalarıyla paylaşmak isteyen kişi' cevabını verdi. Yüzde 27'lik bir kesim ise Blogger'i 'dikkat çekmek isteyen veya iletişime aç insan' olarak tanımladı. Aynı soruya katılımcıların yüzde 18'i 'moda olduğu için' cevabını verirken, yüzde 17'si 'zaman öldürmeye yardımcı oluyor ve insanların yeteneklerini ortaya çıkarıyor' şeklinde cevapladı. Yüzde 14'lük kesim ise 'para kazanmaya yardımcı olması' olarak ifade etti. Rusya kamuoyu şirketi VTsIOM'un 6-7 Temmuz tarihleri arasında yaptığı araştırmaya, Rusya'nın 130 yerleşim bölgesinden 1600 kişi katıldı.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...