Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bozdağ: İktidar Twitter'dan değil sandıktan çıkar

Düzenleyen:
Bozdağ: İktidar Twitter'dan değil sandıktan çıkar

POLİTİKA Haberleri

Başbakan ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ: Milletimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kimseye yedirmez. İktidara gelmenin yolu sandıktan geçer. Rüyaları 24 Haziran'da kabus olacak.

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozğdağ, sosyal medyada yapılan kara propaganda hakkında açıklamalarda bulundu. Bozdağ, "İktidar Twitter'dan değil sandıktan çıkar. Sayın cumhurbaşkanımızı iktidardan etmek isteyen sadece Türkiye içinde Türkiye dışında da çok güçler oldu" açıklamasını yaptı.

İktidar sosyal medyanın yalanından geçmez. Gezi olayları tertip edildi. Arkasında bir dünya vardı ama cumhurbaşkanımızı indiremediler. Hiçbir şekilde milletin seçtiği bir cumhurbaşkanını iktidardan indiremediler. 15 Temmuz'da infaz etmeye çalıştılar. Ama milletiyle sokağa çıkarak korkmadığını gösterdi. Yine aynı şekilde 24 Haziran'da kabus olacak. Bu millet cumhurbaşkanını yedirtmez. Bir dünya bir araya da gelse milletin seçtiği bir liderini yenemeyecekler.

Sanal alemde yapılan kara propagandaların bizim için hiçbir önemi yoktur. Adı üstünde sanal alem. Biz gerçeklere bakarız. Türk milleti sanal medya hilelerini kullanan ve milleti kandırmak, aldatmak, yönlendirmek isteyenlerden daha akıllıdır. Recep Tayyip Erdoğan'ın gücü milletten gelmektedir. Bu yüzden iktidar Twitter'dan değil sandıktan çıkar." açıklamasını yaptı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...