Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

​Anneler Günü MESAJLARI en güzel mesajlar | Anneler Günü Tarihi, Hediyeleri ve MESAJLARI

Düzenleyen:
​Anneler Günü MESAJLARI en güzel mesajlar | Anneler Günü Tarihi, Hediyeleri ve MESAJLARI

YAŞAM Haberleri

2018 Anneler günü bu sene ne zaman hangi gün kutlanacak diye trendlerde en çok arananlardan oldu. Milyonlarca kişinin beklediği Anneler günü bu yıl Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanacak. Peki 2018 Anneler Günü bu yı ne zaman ve hangi gün kutlanacak, hangi güne denk gelecek? İşte 2018 Anneler Günü tarihi ve günü...

Milyonlarca kişi 'Anneler Günü' bu yıl hangi güne denk geliyor diye aratmaya başladı ve trendlerde yerini aldı. Çocuklar ise 'anneler günü ne zaman, anneme ne hediye almalıyım' sorgulamarına başladı. Annelik... Nasıl büyüdüğümüzü, onun bizim için nelere katlandığını hatırlayacağımız, ona minnetimizi bir kucaklamayla dahi olsa ifade edebilme fırsatı bulacağımız gün. Hiçbir bahaneye sığınmadan, "Bütün dünya ile kutlamak zorunda mıyım?" demeden kucaklayalım dünyanın en değerli varlıklarını. Peki anneler günü hangi gün, anneler günü ne zaman 2018? İşte anneye hediye fikirleri, anneler günü ne zaman, anneler günü hangi gün sorularınızın cevabı.

Annelerinize en güzel ve en özel hediyeler için tıklayın

ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN, HANGİ GÜNE DENK GELİYOR?
Her yıl Maysı ayının ikinci haftasında kutlanan Anneler Günü 13 Mayıs'a denk geliyor. 
​Anneler Günü MESAJLARI en güzel mesajlar | Anneler Günü Tarihi, Hediyeleri ve MESAJLARI



ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin. Annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyiki varsın. Seni çok seviyorum annem.

Anne güllerin bezemesi, gülden deste anne, sözümde tutuklu, tarifsiz beste anne, yanar yürek, can bitkin kafeste, anne hasret bağırda, anne içimde aheste. Seni çok seviyorum anne, anneler günün kutlu olsun.
 



 Gücüme güç, umuduma umut katan annem. Seni çok ama çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun!
 
 Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam. Anneler günün kutlu olsun canım annem.

 Penceresiz odamda, ışıkların en nadidesiydin. Akıl hocam, hayat danışmanımdın. Yollar ayrıldı ama kalpler asla. Seni seven yavrun anneler gününü unutmadı. İyi ki varsın annem.
 
 Resimli Anneler günü mesajları Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum annem.
 
 Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun.


 Biricik annem.. Anneler günün kutlu olsun. Her zaman senin küçük bebeğinim..

 Anneler çiçek gibidir, onları hep mis kokulu yerlerde görebilirsin, senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Anneler günün kutlu olsun canım anam.
 
 Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.

 Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Anneler günün kutlu olsun benim melek annem.
 
 Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Anneler günü kutlu olsun.

 Anne senin yüreğin taş olsa dayanır mı, kuş olsa, çiçek olsa, gündüz olsa, kırılmaz mı? Acıdan bir sap menekşenin boynu bu kez dağlar doğursun beni anne. Sen de ılık bir yağmur ol durmadan yağ kanayan yerlerime. Anneler günün kutlu olsun canım annem.

ANNELER GÜNÜ İLK NE ZAMANKUTLANDI?
1864’te doğan Jarvis, 13 çocuk doğuran bir annenin 10’uncu çocuğuydu. Ama ne yazık ki kardeşlerinden birçoğu ölmüştü. Hayatta kalan 4 çocuktan biri Anna’ydı. Annesi Ann Maria Reeves Jarvis, Batı Virginia’lı savaş karşıt bir aktivist ve öğretmendi. Sağlık koşullarını iyileştirmek için kendini askerlerin hayatına adamıştı. Amerikan İç Savaşı’ndan sonra anneler için ‘Arkadaşlık Günü’ adı altında bir gün bulmuş ve bu günün barış, huzur ve seferberlik için mühim olduğunu söylemişti. Anna’nın, annesi öldükten sonra bu günden esinlenerek ‘Anneler Günü’nü ilan ettiği söylenir.

ANNELER GÜNÜ HEDİYELERİ
Anneler günü hediyeleri neler, anneme ne hediye almalıyım aramalarınızın cevabına sitemizden ulaşabilirsiniz. Annemize alacağımız küçücük bir hediye onlar için büyük önem taşır. Annemize ona olan sevgimizi göstermemizin bir nişanesi olarak hediyeleri şunlardan seçebilirsiniz;

1) Buket Çicek
2) Kutu Çikolata (özel çikolatalı, çiçek mevyeler)
3) Küçük Ev Aletleri
4) Züccaciye, Mutfak Eşyaları
5) Giyim Eşyası6) Takılar (Kolye, Küpe, Saat.. vb.)
7) Fotoğraf Çerçevesi8) Duvar Saati
9) Annelere Özel Ödül Plaketleri (yılın annesi, yıldızım sensin vb.)

​Anneler Günü MESAJLARI en güzel mesajlar | Anneler Günü Tarihi, Hediyeleri ve MESAJLARI

ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

* Annem senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Anneler günün kutlu olsun sevgili annem.

* Sen evimizin kraliçesi, başımızın tacısın.. en aziz varlığımız. Anneler günün kutlu olsun annem.

* Seni bir gün değil her canım yandığında, başım sıkıştığında seni çağırıyorum. Sesimi duyan tek insan sensin. Anneler günün kutlu olsun anneciğim.

* Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven annem, sana layık olmak için yaşıyorum. Anneler günün kutlu olsun.

* Dün, bugün ve yarın..daima seni sevdim, hep seveceğim. Bizimki bitimsiz, tanrısal bir sevgi.. Anneciğim anneler günün kutlu olsun.

* Hırçınlığımın tesellisi, şefkatine sığındığım, hayatımı gönüllü paylaşan annem.. hakkını nasıl öderim..

​Anneler Günü MESAJLARI en güzel mesajlar | Anneler Günü Tarihi, Hediyeleri ve MESAJLARI

* Beni benden çok sevdiğine inandığım tek insan, annem. Ellerinden öperim.

* Kuzey rüzgarı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem. Hakkını nasıl öderim.. Başımı dizlerine koymaya geldim.

* Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim. Anneler günün kutlu olsun..

* Annem senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum.

* Gökyüzünden bir yıldız kayar, dilek tutarız. Annem gözlerini kapar bütün dilekleri benim içindir. Ellerinden öperim.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...