İbrahim Tatlıses'i zora sokacak paylaşım! İdo öyle bir şey paylaştı ki...

Düzenleyen:
İbrahim Tatlıses'i zora sokacak paylaşım! İdo öyle bir şey paylaştı ki...

MAGAZİN Haberleri

Babası 24 Haziran seçimleri için aday adayı olan İdo Tatlıses'in sosyal medya hesabından paylaştığı videoya "Tamam tamam" notunu düşmesi kafa karıştırdı.

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'in arkadaşlarıyla birlikte yaptığı bir araba yolculuğunu "Tamam tamam" notuyla paylaşması büyük yankı uyandırdı.

İDO TATLISES KAFA KARIŞTIRDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz" sözlerinin ardından sosyal medyada başlatılan 'T A M A M' akımının yankıları sürerken, İdo Tatlıses'in paylaşımı kafa karıştırdı.

VİDEOYU "TAMAM TAMAM" NOTUYLA PAYLAŞTI

Arkadaşlarıyla birlikte yaptığı bir araba yolculuğu sırasında çektiği videoyu sosyal medya hesabından "Tamam tamam" notuyla paylaşan İdo'nun bunu bilerek mi, yoksa bilmeyerek mi yaptığı bilinmiyor.

İbrahim Tatlıses'i zora sokacak paylaşım! İdo öyle bir şey paylaştı ki...

İDO'DAN AÇIKLAMA GELDİ

İdo Tatlıses, büyük yankı uyandıran paylaşımıyla ilgili "Benim siyaset yapmak gibi bir amacım yok. Paylaştığım şarkı başka başka yerlere çekilmiş" şeklinde bir açıklama yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...