Cenk Tosun'un yeni hocası Portekiz şampiyonu

Düzenleyen:
Cenk Tosun'un yeni hocası Portekiz şampiyonu

SPOR Haberleri

Milli futbolcu Cenk Tosun'un da formasını giydiği Everton, teknik direktör Sam Allardyce ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Premier Lig takımlarından Everton, teknik direktör Sam Allardyce ile yol ayrımına geldi. İngiliz basınının iddiasına göre Everton, sezonun ardından Allardyce ile yolları ayırıp Porto'nun teknik direktörü Sergio Conceiçao'ya teklif götürecek.

TARAFTARLAR ISLIKLADI
Premier Lig'de Everton taraftarları, Southampton maçında Allardyce'ı ıslıklayarak protesto etmişti. İngiliz teknik adamın sözleşmesi 12 ay sonra bitse de Everton yönetiminin değişikliğe gitmeye sıcak baktığı belirtiliyor.

CENK, İLK YARIDA RAKİP OLMUŞTU
Portekiz Ligi'nde Porto'yu şampiyonluğa taşıyan Sergio Conceiçao'nun Everton için ilk aday olacağı iddia edildi. Sezonun ilk yarısında Beşiktaş formasıyla Sergio Conceiçao'ya rakip olan Cenk Tosun, yeni sezonda genç teknik adam ile birlikte çalışabilir.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...