Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hücre evinden 49 milyon kişinin seçmen kütüğü çıktı

Düzenleyen:
Hücre evinden 49 milyon kişinin seçmen kütüğü çıktı

GÜNDEM Haberleri

Afyonkarahisar'da FETÖ'nün "hücre evleri"ne yönelik operasyonda sözde ilçe imamının bilgisayar ve flaş belleğinde, 49 milyon vatandaşa ait sahte kimlik ve adres bilgileri çıktı.

Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY üyelerinin saklandıkları "gaybubet evi" olarak bilinen hücre evlerine yönelik başlatılan çalışma kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkarılan şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarda 1 kişinin daha yakalanmasıyla gözaltı sayısı 37'ye yükseldi.

SAHTE NÜFUS CÜZDANI HAZIRLIYOR
Yakalanan şüpheliler arasında örgütün sözde Afyonkarahisar il imamı R.A., ilçe imamı T.M. ve yardımcıları ile firari örgüt mensuplarına sahte nüfus cüzdanı hazırlayan şüphelinin de bulunduğu öğrenildi.

2009 YILINA AİT SEÇMEN KAYITLARINI İÇERİYOR
Gözaltına alınan şüphelilerden ilçe imamı T.M.'nin el konulan bilgisayar ve flaş belleğinde, 49 milyon vatandaşa ait, 2009 yılı seçmen kayıtlarını içeren kimlik ve adres bilgilerinin olduğu listeler bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...