Efes-2018’de hedefler tam isabet vuruldu

Düzenleyen:
Efes-2018’de hedefler tam isabet vuruldu

YAŞAM Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından ikinci kez uluslararası çapta düzenlenen Efes Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatının seçkin gözlemci gününün gece bölümüne katılan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Türkiye ile birlikte 24 ülkenin askeri birliklerin havadan ve karadan icra ettiği faaliyetleri, ilgiyle izledi.

Tatbikatı, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın yanı sıra, Azerbaycan savunma bakanı ile 10 ülkenin genelkurmay başkanı, kuvvet komutanları, 38 yabancı ülkeden 65 seçkin gözlemci ile askeri ateşeler takip etti. Tatbikatı ayrıca yerel gözlemciler de izledi. SAT ve SAS komandolarının denizden, Özel Kuvvetler Komutanlığı personelinin de havadan çıkarma yapmasıyla başladı. Bu bölümde, Türkiye'nin yanı sıra katılımcı ülkelerin özel kuvvetler timleri de görev aldı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...