TRT'de bir final daha! Bitmesi an meselesi

Düzenleyen:
TRT'de bir final daha! Bitmesi an meselesi

MAGAZİN Haberleri

TRT 1, dizilerinin varlıklarına en çok sahip çıkan kanal olarak, diğer kanallardan bir adım önde.

TRT 1, dizilerinin varlıklarına en çok sahip çıkan kanal olarak, diğer kanallardan bir adım önde.

Öyle ki en az verim aldığı dizisini bile bir sezon sürdürdüğü biliniyor.

Fakat TRT 1, bu sezon sonunda bir dizi için final kararını çoktan almış olabilir. Peki TRT 1'in bitmesi muhtemel o dizisi hangisi?

Mehmetçik Kut'ül Amare'nin ilk bölümlerde reytingleri gayet iyiydi. Ancak ne olduysa olsu Mehmetçik Kut'ül Amare geriledi. İlk başladığında 6 bölüm olarak tasarlanan dizi, uzatılmıştı. Bu sezon sonunda bitme ihtimali olan diziler arasında.

Türk televizyonlarının gelmiş geçmiş en iyi dizilerinden biri olan Diriliş Ertuğrul'un hem hikaye hem de tarih gereği bu sezonunda bitmesi bekleniyor. Gelecek sezon olacak ama ana karakter değişmiş olarak.

Televizyon Gazetesi'nde yer alan haber şu şekilde' Başrollerinde Burcu Özberk, Akın Akınözü ve Fırat Altunmeşe’nin yer aldığı Aslan Ailem dizisinin 30. yeni bölümü 13 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Alternatif bir yapım olmasına karşın Aslan Ailem dizisi beklenen çıkışını sergileyemedi. Ekranda idare eden diziler arasına sıkışıp kaldı.

Dizi final yapma ihtimali nedeniyle takipçilerini korkutuyor. En az bir sezon daha sürmesi dileği var. Dizi seven ciddi bir kitle olmasına karşın reytinglerin pek de tatmin etmediği söylenebilir. Dizinin önümüzdeki sezonda devam etmesi için izleyicilerin sosyal medyada mesajlarına rastlıyoruz. Eğlenceli bir bölüm izleyicileri bekliyor.

Murat ve Savaş’ın konuşmasını duyan Burcu çok sarsılmıştır. Babasının katil olduğuna inanmasa da, Murat’ın böyle bir yükü taşımasını istemez ve nişan yüzüğünü de evde bırakarak biraz düşünmek üzere kızlarla birlikte kamp yapmaya gider. Doğada huzurlu zaman geçireceklerini düşünen kızlar çok geçmeden yanıldıklarını anlayacaklardır, peşlerinde onları takip eden birileri vardır.

Sevgi’nin hayatının aşkı olduğunu anlayan Gayret ona açılmakta kararlıdır, ailenin erkekleri ona yardım etmek için seferber olurlar. Ancak Gayret’in açılma çabası yanlış anlaşılmalarla dolu bir dizi komik olaya sebep olacaktır.

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...