Mustafa Cengiz: Galatasaray Avrupa'dan men edilmeyecek

Düzenleyen:
Mustafa Cengiz: Galatasaray Avrupa'dan men edilmeyecek

SPOR Haberleri

Mustafa Cengiz: Galatasaray Avrupa'dan men edilmeyecek.

Başkan Cengiz, Sarı-kırmızılı kulübün, önümüzdeki sezon UEFA organizasyonlarına katılmasında bir engelin olmadığını açıkladı.

UEFA'nın bugün Galatasaray ile ilgili yaptığı toplantıdan çıkan sonucu kendilerine telefon ile ilettiğini ifade eden Mustafa Cengiz, UEFA'nın Galatasaray ile ilgili herhangi bir men cezası vermediğini açıkladı. 

Cengiz, "GSTV'ye ilk kez iniyorum, bunun da bir sebebi var: UEFA'dan bir haber aldım, Avrupa kupalarına katılma için bir engellememiz bulunmuyor. Galatasaray önümüzdeki yıl, Avrupa kupalarına katılacak. UEFA bize ceza vermedi. Önümüzdeki günlerde İsviçre'ye gideceğiz ve bir taahhüt sözleşmesi yapacağız, bize sundukları şartları yerine getireceğiz ancak UEFA'dan aldığımız bir ceza yok. Galatasaray'ın mali açıdan da rahatlaması için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...