CHP'de adaylığı kesinleşen tek milletvekili Gürsel Erol

Düzenleyen:
CHP'de adaylığı kesinleşen tek milletvekili Gürsel Erol

POLİTİKA Haberleri

Terörü sert ifadelerle lanetleyen CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, partisinin yüzde 6 oy alabildiği Elazığ'da görevlendirildi.

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, milletvekili adaylıklarıyla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu. Listelerin YSK'ya 21 Mayıs'ta verileceğini ifade eden Tezcan, 24 Mayıs'ta da aday tanıtımının yapılacağını söyledi.

YERİ BELLİ OLAN TEK İSİM
Bülent Tezcan, "Şu ana kadar önemli ölçüde yol alındı ama adaylar henüz belirlenmiş değil. Bir tane aday söylüyorum. Genel Başkanımız şu anki Tunceli milletvekilimiz Gürsel Erol'u Elazığ'dan görevlendirdi. Yeri belli olan tek milletvekili adayımız Gürsel Erol'dur. Belki o da şimdi duydu.

"GİTSİN ÇALIŞMAYA BAŞLASIN"
Bugünden itibaren gitsin Elazığ'da çalışmaya başlasın. Özellikle 1 Kasım'a giderken ön seçimle belirlenen tek milletvekilimiz Gürsel Erol'du, bu dönemde de Elazığ'da ona görev düşüyor. Genel Başkan iradesiyle görevlendirilen adayımız Gürsel Erol'dur" ifadelerini kullandı.

CHP'DE KOLTUK OYUNLARI
Terör örgütü PKK'nın kanlı saldırılarına karşı en sert tepkileri veren CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol'un Elazığ'dan aday gösterilmesi, "saf dışı bırakıldı" yorumlarını yaptırdı.

YÜZDE 6 ALINAN ŞEHİRDEN ADAY
AK Parti'nin yüzde 66 oy oranına sahip olduğu Elazığ'da CHP'nin oy oranı sadece yüzde 6.

Tunceli yerine Elazığ'dan aday gösterilen Gürsel Erol, yüksek ihtimalle Meclis dışında kalacak.

ERDOĞAN TEBRiK ETMiŞTi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürsel Erol'u TBMM'de teröre ilişkin yaptığı konuşmadan dolayı telefonla arayarak tebrik etmişti.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...