Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım: Yalan söylüyor

Aziz Yıldırım: Yalan söylüyor

SPOR Haberleri

F.Bahçe’nin patronu, “En tehlikeli durum insanın söylediği yalana kendisinin inanması. Biz onun projesini çalmışız. Başkan’ı ‘çalmakla’ itham etmen hangi edeple bağdaşıyor” çıkışında bulundu.

M. Emin Uluç        

Ali Koç’un suçlamalarına F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’dan sert karşılıklar geldi. Antalya’da basın mensuplarıyla konuşan Yıldırım, “Bir insanın içinde bulunduğu en tehlikeli durum, söylediği yalana kendisinin inanması ve yalanı alkışlandığında yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmesidir” şeklinde şok sözler kullanırken, “Sana kumpas kuran 101 kişi kimmiş? Türkiye’de kurulan kumpasların en büyük mağdurlarından biri olarak sana söz veriyorum. Senin en büyük savunucun ben olacağım. Ne gerekiyorsa yapacağım. “3 Temmuz’da kaçmadım” diyorsun. Sen Mayıs 2012’de bıraktığında ben tutukluydum. Tam dört ay sonra tahliye oldum. 2015’te yeniden yargılama oldu. Sen neredeydin? 2016 yılından beri kumpas davası sürüyor, bir gün geldin mi? 17/25 Aralık, 15 Temmuz sonrası ortaya çıkıp delikanlılık yapmak kolay, öncesinde sen neredeydin?” şeklinde konuştu.

Bu sufleleri sana kim veriyor
Yıldırım şöyle devam etti: Akademi kavramı Ali Bey’in buluşu imiş, biz onun projesini çalmışız. Ali Bey, 2012’den beri futbolun çok dışında kalmışsın. Akademi kavramı UEFA’nın altyapı liglerine 2008’de verdiği isimdir. 3 Temmuz Futbol Akademisi ise 2015 yılından beri Genel Kurullarda, Divan Kurullarında anlattığım bir projedir. Size kim bu sufleleri veriyor bilmiyorum... Fenerbahçe Başkanı ve yönetimini “çalmakla” itham etmeniz hangi edep değerleriyle bağdaşıyor? Her şeyimiz doğal, organik diyorsun. Sosyal medyada teşekkür ettiğin troller de mi doğal? Anamıza avradımıza her gün sayısız küfreden troller? Çok yakın bir zamanda büyük bir kulüp olamayabiliriz demiş Ali Bey. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp bir kere...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...