Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Altın kanat!

Altın kanat!

SPOR Haberleri

Japon sol bekin devre arası alınmasının ardından ligde 6 gol atıp 5 asist kaydeden Garry Rodrigues, Aslan’ı kanatlandırdı. Son dönemlerin en iyi hattını kuran sarı-kırmızılıların ikiliyi bırakmaya niyeti yok.

Burhan Can Terzi

Linnes güven veriyor
Galatasaray’da Fatih Terim’in takıma gelmesiyle gelişme kaydeden Martin Linnes, gösterdiği performansla güven veriyor. Hocasının çok memnun olduğu futbolcu, Göztepe deplasmanın da şu an Mariano’dan önde duruyor. Norveçli gelecek sezon da Terim’in en büyük kozlarından biri olacak.

10’dan beklenti çok fazla
Galatasaray’da sarı kart cezasını tamamlamasının ardından golle geri dönüş yapan Younès Belhanda, hem kendini gol hasretini hem de taraftar ile Fatih Terim’in idealindeki “10 numara” özlemini dindirdi. 9 Aralık’tan sonra ilk defa fileleri havalandıran Faslı yıldız, skor üretmesinin yanı sıra gerçek bir yıldız performansı sergilerken 82 defa topla bir araya geldi. İzmir’de şampiyonluk maçına çıkacak Galatasray’da teknik direktör Fatih Terim, Göztepe maçının şifreleri üzerinde çalışmaya başlarken, Belhanda’dan Yeni Malatya karşılaşmasındaki gibi sorumluluk almasını istedi. Malatyaspor karşılaşmasında 4 defa kaleyi gören yıldız oyuncuya yine şut emri de veren tecrübeli teknik adam, derinleme paslarını artırmasını istedi. Belhanda, geride bıraktığımız maçta girdiği 13 ikili mücadelenin 11’ini kazanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...