Perinçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyecek mi?

Düzenleyen:
Perinçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyecek mi?

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, seçimlerin ikinci tura kalması halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceği yönündeki iddialara cevap verdi.

24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kalması halinde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye destek vermeyeceğini açıklayan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "İkinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceği" yönündeki iddialara cevap verdi.

Sputnik'in Perinçek'e yakın kaynaklara dayandırdığı haberinde, Vatan Partisi lideri ve cumhurbaşkanı adayı Perinçek, adaylığı kesinleştikten sonra hakkında başlatılan haberlerin FETÖ ve HDP kaynaklı olduğunu ileri sürdü.

Daha önce seçimin ikinci tura kalması durumunda CHP'nin adayı İnce'ye destek vermeyeceğini açıklayan Perinçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceği yönündeki iddiaları, "Bunların hepsi yalan dolan" ifadeleriyle yalanladı.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...