FETÖ’nün malikânesi hakkında karar verildi

FETÖ’nün  malikânesi hakkında karar verildi

GÜNDEM Haberleri

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ elebaşı için yaptırıldığı ve örgütsel faaliyetler için kullanıldığı iddia edilen malikânenin devlete geçmesi için hazırlanan iddianame kabul edildi.

İddianamede, FETÖ/PDY ile ilgili açılan davada tutuksuz yargılanan iş adamı Sami Şentürk’e ait otomotiv firmasının üzerine kayıtlı lüks malikânenin örgütün üst düzey toplantıları için kullanıldığı bilgisine yer verildi. Bursa 8’inci Ağır Ceza Mahkemesi Başsavcılık iddianamesini kabul ederek, açılan müsadere davasının FETÖ soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan Sami Şentürk’ün davasıyla birleştirilmesine karar verdi. Uludağ manzaralı, yaklaşık 17 dönüm arazide kurulu ve 3 bin metrekare kapalı alana sahip malikânenin içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu ve spor sahaları da bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...