Çağatay Ulusoy kimdir, kaç yaşındadır? | Çağatay Ulusoy kaç yıl hapis cezası aldı?

Düzenleyen:
Çağatay Ulusoy kimdir, kaç yaşındadır? | Çağatay Ulusoy kaç yıl hapis cezası aldı?

MAGAZİN Haberleri

Ünlülerin uyuşturucu davasında bugün karar açıklandı. Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, DJ Nuri Kösem, Selin Boronkay ev Cenk Eren'e hapis cezası verildi. Bu gelişmenin ardından Çağatay Ulusoy kimdir, kaç yaşındadır, kaç yıl hapis cezası aldı? gibi sorular merak edilmeye başlandı. Peki Çağatay Ulusoy kimdir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Çağatay Ulusoy kimdir, kaç yıl hapis cezası aldı? soruları kamuoyunda sıkça sorulmaya başlandı. Ünlülerin uyuşturucu davasında karar açıklandı. Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, DJ Nuri Kösem, Selin Boronkay ev Cenk Eren'e hapis cezası verildi. Bu kararın ardından vatandaşlar Çağatay Ulusoy kimdir, kaç yıl hapis cezası aldı? gibi sorular sıkça sorulmaya başlandı. Peki Çağatay Ulusoy kimdir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

KİM KAÇ YIL HAPİS YATACAK?

Ünlülerin uyuşturucu davasında 5 yıl sonra karar açıklandı. Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, DJ Nuri Kösem ile Selin Boronkay ve Cenk Eren'e hapis cezası verildi.

Magazin dünyası 5 yıl önce şok bir haberle sarsıldı. Aralarında Çağatay Ulusoy, Cenk Eren, Gizem Karaca, Cemal Hünal, Yusuf Akgün, Ergun Taş gibi ünlü isimler hakkında uyuşturucu ticareti yapmak suçundan dava açıldı. Mahkeme kararını bugün açıkladı.

HANGİ ÜNLÜ KAÇ YIL HAPİS CEZASI ALDI?

Ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy, 2011 Türkiye ikinci güzeli oyuncu Gizem Karaca, Cemal Hünal, Yusuf Akgün, Ergun Taş, şarkıcı Cenk Eren ile DJ Nuri Kösem, Ayşe Selin Boronkay’ın da aralarında bulunduğu 34 kişinin yargılandığı davada mahkeme 5 yıl sonra kararını açıkladı. Mahkeme Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, DJ Nuri Kösem ile Selin Boronkay “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası verdi. Mahkeme Cenk Eren’e de, “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 5 yıl hapis cezası verdi. Ele geçirilen maddenin kokain olduğunu belirten mahkeme cezada artırım uygulayarak, 7 yıl 6 aya çıkardı. Cezada “iyi hal” indirimi de uygulayan mahkeme Cenk Eren’e 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

23 Eylül 1990 yılında doğmuştur ve 26 yaşındadır. Çağatay Ulusoy terazi burcudur. Boyu 1.90 cm olan Ulusoy, 81 kilodur. Çağatay Ulusoy kahverengi saçlara ve göz rengine sahiptir. İstanbul'da doğmuş ve büyümüştür. Kendisiyle beraber iki çocuğu olan bir aileye sahip olan Ulusoy'un küçük bir erkek kardeşi vardır. Erkek kardeşi Atalay Ulusoy'dur. Çağatay Ulusoy'un annesi Refiye Ulusoy Boşnak kökenlidir. Ulusoy'un babası Aylin Ulusoy ise Bulgaristan göçmenidir.

Çağatay Ulusoy İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümü mezunudur. Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almıştır. Modellik yapmaya 2010 yılında başlayan Çağatay Ulusoy bu yıl içinde Best Model Of Turkey'e katılmış ve birinci olmuştur. Ulusoy sonra Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk dersleri almış ve burada bulunan hocası Vahide Gördüm ile Adını Feriha Koydum isimli dizide oynamıştır. İlk oyunculuk deneyimi olan bu dizide Emir karakterini canlandıran oyuncu bu diziden sonra oldukça ünlü biri haline gelmiştir. Oyuncu daha sonra Medcezir adlı dizide oynamış ve bu dizideki rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile bir süre ilişki yaşamıştır. Ulusoy'un ilk sinema filmi Delibal isimli 2015 yapımı olan filmdir. ve içerde dizisinin sarp karakterini canlandırır.

23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Çağatay Ulusoy, 2010 yılında katıldığı Best Model Of Turkey isimli yarışmada birinci olmuştur.

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinde üniversite eğitimine başlayan Çağatay Ulusoy aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır.

Ayrıca, oyuncu Vahide Perçin ve Altan Gördüm'ün sahibi olduğu sanat okulunda oyunculuk dersi almış, oyunculuk kariyerine Show TV'de 2011'de yayınlanmaya başlanmış olan "Adını Feriha Koydum" adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteri ile adım atmıştır.

Diziye devam ederken 2011 yılında "Anadolu Kartalları" filminde de başrol oynamış, filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırdı ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır.

Ulusoy, Star TV'de yayınlanan "Medcezir" adlı TV dizide "Yaman Koper" karakteri ile başrol oynamıştır.

Yıldırım Türker’in senaryosunu yazdığı ve 25 Aralık’ta vizyona giren olan “Delibal” adlı sinema filminde “Barış” karakteri ile başrolü oynamıştır.

Çağatay Ulusoy ayrıca ilk reklam filmini Türkiye piyasasında aktif satışına devam eden bir Jean firmasında gerçekleştirmiş ve 2016 yılı itibariyle o markanın yüzü olmuştur.

Çağatay Ulusoy, 19 Eylül 2016 tarihinde SHOW TV ekranlarında yayın hayatına başlayan 'İçerde' adlı dizinin başrolünü canlandırmaktadır.

ÇAĞATAY ULUSOY'UN ALMIŞ OLDUĞU ÖDÜLLER

42. Altın Kelebek Ödülleri 2015
“En İyi Erkek Oyuncu”

Ege Üniversitesi 4. Medya Ödülleri 2015
“En İyi Erkek Oyuncu”

Magazin Gazetecileri Derneği 21. Altın Objektif Ödülleri 2015
“Drama Dizisi En İyi Erkek Oyuncu”

Türkiye Gençlik Ödülleri 2015
“En İyi Erkek Oyuncu”

Elle Style Awards 2014
"Yılın En Stil Sahibi Erkek Oyuncusu"

5. Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri 2014
"En İyi Drama Dizisi Erkek Oyuncusu" Medcezir

9. Seul Uluslararsı Drama Ödülleri 2014
"En İyi Erkek Oyuncu Adayı"
"En İyi Drama Gümüş Ödül: Medcezir"

Quality Of Magazine Dergisi 5. Yıl / Quality Ödülleri 2014
"En İyi Erkek Oyuncu"

Oyuncular Sitesi - Yeni Sezon Prestij Anketleri 2013
"En İyi Erkek Oyuncu"

Best Model 2010 Türkiye Birincisi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...