Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TRT ile BRT işbirliği protokolü imzaladı

- Güncelleme:
TRT ile BRT işbirliği protokolü imzaladı

Ekonomi Haberleri

TRT ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin resmi kanalı Bayrak Radyo Televizyon Kurumu arasında işbirliği protokolü imzalandı.

BRT Müdürü Mete Tümerkan ile TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'in imza koyduğu işbirliği protokolü törenine, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay da katıldı. Atalay, törende yaptığı konuşmada, hayırlı bir işe şahitlik etmekten memnuniyet duyduğuna işaret ederek, bugünkü Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamalarındaki en önemli kazanımın TRT-BRT işbirliği anlaşması olduğunu söyledi. BRT'nin Kıbrıs davasında bir sembol olduğuna değinen Atalay, "KKTC denince akla BRT gelir. BRT ile TRT'nin yardımlaşması çok olumludur ve inanıyorum ki bu işbirliği çok kapsamlı olacak. Herkese hayırlısı olsun" ifadelerini kullandı. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin de BRT'nin ihtiyaç duyduğu eksik stüdyonun yapımı için başlatılan çalışmanın yararlı olduğunu dile getirdi ve her konuda BRT'yi destekleyeceklerini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...