Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ali İsmail'in katil zanlısı tutuklandı

Ali İsmail'in katil zanlısı tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Eskişehir'deki Gezi Parkı olaylarında saldırıya uğrayıp hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın katil zanlısı tutuklandı

Eskişehir'de Gezi Parkı eylemlerinde sivil giysili 5-6 kişinin saldırısına uğrayıp 38 gün komada kaldıktan sonra yaşamını yitiren 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın ölümü ile ilgili daha önce yakalanıp serbest bırakılan 33 yaşındaki halk otobüsü şoförü S.K., savcının bir üst mahkemeye yaptığı itiraz üzerine yakalanıp tutuklandı. Sosyal medyada elinde meşe odunuyla görüntüleri yayınlandıktan sonra polis tarafından geçen 15 Temmuz'da gözaltına alınan S.K. aynı gün çıkarıldığı mahkemece yurt dışına çıkış yasağı konulup, adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı. Haftada 2 gün güvenlik birimlerine gidip imza vermesi gereken S.K.'nın serbest kalmasına savcılık bir üst mahkemeye itirazda bulunmuştu. nbsp;Üst mahkeme olan Eskişehir 1'inci Asiye Ceza Mahkemesi de dün S.K. hakkında 'tutuklanması için yakalama' kararı çıkarttı. Karar üzerine S.K. polisler tarafından dün akşam gözaltına alındı. Geceyi Emniyet Müdürlüğü'nde geçiren S.K. öğleden sonra adliyeye getirilip nöbetçi mahkeme olan 5'inci Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarıldı. Tutuklama kararı yüzüne okunan S.K., adliyedeki işlemlerinin tamamlanmasından sonra kelepçelenerek polisler tarafından Eskişehir H Tipi Cezaevi'ne götürüldü.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...