Hapis cezası almıştı... Ünlü isim Gizem Karaca'ya bir kötü haber daha

Düzenleyen:
Hapis cezası almıştı... Ünlü isim Gizem Karaca'ya bir kötü haber daha

MAGAZİN Haberleri

5 yıldır devam eden uyuşturucu davası dün sonuçlanmış, Gizem Karaca 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Karaca kötü haberin ardından bir şok daha yaşadı.

5 yıldır devam eden uyuşturucu davası dün sonuçlanmış, Gizem Karaca 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Karaca kötü haberin ardından bir şok daha yaşadı. Ünlü oyuncu Gizem Karaca uyuşturucu davasında hapis cezası almıştı.

Kanal D`nin cumartesi akşamları yayınlanan `İnsanlık Suçu` dizisi için sürpriz bir şekilde final kararı alındı.

Gizem Karaca'nın başrol oynadığı İnsanlık Suçu dizisi final yapacak.

Gizem Karaca ile Kaan Yıldırım`ın başrolünü oynadığı Pastel Film imzalı dizinin çekimleri Adana`da başlamış, İstanbul`a taşınmıştı.

Adana'da zor bir hayat yaşayan Cemal`in İstanbul`a oldukça varlıklı olan amcasının yanına taşınmasıyla yaşanan olayları anlatan dizi 19 Mayıs Cumartesi akşamı 8. bölümde ekrana veda edecek.

HAPİS CEZASININ ARDINDAN DİZİSİ DE FİNAL YAPIYOR

 

Dizinin başrol oyuncusu Gizem Karaca`ya 5 yıldır süren uyuşturucu davasında hapis cezası verilmesinin hemen ardından bu kararın alınması manidar olarak bulundu.

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...