Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Serdar Gürler çalımı!

Düzenleyen:
Serdar Gürler çalımı!

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler önümüzdeki sezon hem hücum gücünü yükseltmek hem de kadroyu daha alternatifli hale gelmek için kolları erkenden sıvadı.

Fenerbahçe'nin ilk hedefi son 2 sezonda Gençlerbirliği ve Osmanlıspor formalarıyla müthiş maçlar çıkarıp, yüksek istatistiklere ulaşan Serdar Gürler.

Osmanlıspor'un küme düşmesi sonrası kariyerini alt ligde geçirmek istemeyen 26 yaşındaki oyuncu ayrılmayı kafasına koymuş durumda.

2 YIL DAHA KONTRATI VAR

Serdar Gürler'in kulübü Osmanlıspor ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Sarı-lacivertli kulüp, uygun bir bonservis bedeliyle hızlı kanat oyuncusunu renklerine katmayı planlıyor.

Forvet, her iki kanat ve forvet arkası oynayabilen Serdar Gürler, 'kullanışlı' bir futbolcu olduğu için tüm teknik direktörlerin gözdesi durumunda.

Fenerbahçe'de 3 Haziran'daki seçim sonrası Serdar Gürler için resmi harekatın başlayacağı öğrenildi.

F.BAHÇE'YE 2 GOLÜ VAR

Serdar Gürler kariyeri boyunca Fenerbahçe'ye karşı 9 maça çıktı. 26 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 2 kez fileleri sarstı. 1 sarı kart görürken, hiç kırmızı kartla cezalandırılmadı.

2 YILDA 25 GOL

Son 2 yılını Gençlerbirliği ve 'da geçiren Serdar Gürler müthiş bir grafik yakaladı. Başarılı oyuncu geçen sezonu 13 gol, 2 asiste kapatmıştı. Bu yıl Osmanlıspor'da 12 gol kaydederken 5 de asist yaptı. İki sezonda rakip ağları 25 kez sarstı.

Serdar; Sochaux, Erciyes, Trabzonspor, Elazığ, G.Birliği ve Osmanlı'da toplam 170 maça çıktı. 46 kez fileleri sarsıp, 33 asistle 79 gole direkt etki etti. (Fotomaç)

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...