Bülent Arınç, Lütfü Türkkan'a tepki gösterdi

- Güncelleme:
Bülent Arınç, Lütfü Türkkan'a tepki gösterdi

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, MHP milletvekili Lütfü Türkkan'a tepki göstererek Twitter'dan mesaj gönderdi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, oğlunun mobil pos cihazı üreten bir firmaya ortak olduğu iddialarını yalanladı, konuyu bir soru önergesiyle TBMM'ye taşıyan MHP milletvekili Lütfü Türkkan'a da sert çıktı. Arınç, Twitter'dan yaptığı açıklamada nbsp;"Benim de, oğlumun da maaşı dışında herhangi bir geliri bulunmamaktadır. Bundan sonra bu tür iddiaları gündeme getirmek isteyenlere duyururum" dedi. MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın, TBMM'de Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in cevaplaması istemiyle verdiği soru önergesinde "2 milyondan fazla yazar kasa ve sayısı yüzbinleri bulan mobil pos cihazı değişimi konusunda işletmeler tek bir firmaya mecbur bırakılıyor. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın oğlunun da bu firmanın ortakları arasında yer aldığı iddiası doğru mudur?" sorusunu yöneltmişti.


Arınç twitter'da şu mesajı paylaştı;
"MHP'li bir vekilin soru önergesinde dile getirdiği, oğlumun mobil pos cihazı üreten bir firmaya ortak olduğu iddiası külliyen yalandır. Öncelikle varlığı kesinlikle yalan olan ve daha önce hiçbir yerde sözü geçmeyen konuyu iddia olarak TBMM'nin gündemine getirmenin hangi ahlaki değerle bağdaştığını kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Bu vesileyle bir kere daha hatırlatmak istiyorum ki benim de, oğlumun da maaşı dışında herhangi bir geliri bulunmamaktadır. Bundan sonra bu tür iddiaları gündeme getirmek isteyenlere duyururum."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...