Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kanal D'nin efsane dizileri geri dönüyor

Düzenleyen:
Kanal D'nin efsane dizileri geri dönüyor

MAGAZİN Haberleri

Yayınlandığı dönemde büyük bir hayran kitlesine ulaşan, Kanal D'nin hafızalara kazınan dizileri 'Aşk-ı Memnu' ve 'Yabancı Damat' tekrar bölümleriyle yeniden ekrana geliyor.

'Yabancı Damat' ve 'Aşk-ı Memnu' dizileri, 21 Mayıs Pazartesi gününden itibaren arka arkaya Kanal D ekranlarında olacak. İlk olarak saat 07:00'da 'Yabancı Damat' ardından ise saat 09:45'te 'Aşkı- Memnu' hafta içi her sabah izleyici ile buluşacak.

Yayınlandığı dönemde milyonları ekrana kilitleyen romantik drama türündeki 'Aşk-ı Memnu' dizisi, 4 Eylül 2008 tarihinde yayınlanmaya başladı ve 24 Haziran 2010’da final yaptı. Dizinin başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat ve Selçuk Yöntem paylaştı.

Dizinin final bölümü, Türk dizi tarihinin en yüksek izlenme oranını elde etti. Bu başarının ardından birçok ülkede yayınlandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...