Süper Lig Puan Durumu, Fikstür 2018 | Süper Lig Maç Sonuçları Gol Krallığı

Düzenleyen:
Süper Lig Puan Durumu, Fikstür 2018 | Süper Lig Maç Sonuçları Gol Krallığı

SPOR Haberleri

Süper Lig puan durumu, Süper Lig fikstür, Süper Lig maç sonuçları ve Süper Lig gol krallığı gibi aradıklarınız burada. Spor Toto Süper Lig'de artık son haftaya girildi. Lider Galatasaray, Göztepe deplasmanından 1 puanla ayrılırsa şampiyonluğunu ilan edecek. Süper Lig puan durumu, Süper Lig fikstür, Süper Lig maç sonuçları ve Süper Lig gol krallığı bu haberde.

Süper Lig gol maç sonuçları, Süper Lig fikstür, Süper Lig puan durumu ve Süper Lig gol krallığı bu haberde yer alıyor. Spor Toto Süper Lig bu akşam itibarıyla sonuçlanıyor. Futbol severler ise Süper Lig puan durumu, Süper Lig fikstür, Süper Lig maç sonuçları ve Süper Lig gol krallığı gibi konuları araştırıyor. Ligde şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, Başakşehir ve Fenerbahçe'nin maçları bu akşam oynanacak. Bu üç maçın yanında şampiyonluk şansı kalmayan son 2 sezonun şampiyonu Beşiktaş, Sivasspor'u Vodafone Park'ta konuk edecek. Maç sonuçlarından önce ve sonra ise futbol severler Süper Lig maç sonuçları, Süper Lig gol krallığı, Süper Lig fikstür ve Süper Lig puan durumunu merak ediyor...

Süper Lig puan durumu, gol krallığı, fikstür ve detayları için tıklayın

Süper Lig fikstür

Medipol Başakşehir, Kasımpaşa'yı, Fenerbahçe, Atiker Konyaspor'u, Beşiktaş'ta Demir Grup Sivasspor'u ağırlarken; Galatasaray, Göztepe deplasmanında şampiyonluğunu ilan etti. Bu kritik dört maç da bu akşam saat 19:00'dan beIN Sports ekranlarında şifreli olarak yayınlandı.

Süper Lig'da şampiyon Galatasaray! 

Galatasaray, ligde 34 haftanın sonunda 24 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde ederek 75 puanla şampiyonluğunu ilan etti. Göztepe deplasmanında Bafetimbi Gomis'in bulduğu golle sarı-kırmızılılar 21. şampiyonluğuna ulaştı. Galatasaray, 34 hafta sonunda 75 gol atarak, kalesinde 33 gol gördü ve 42 averajı bulunuyor. 2. sırada bulunan Fenerbahçe, 21 galibiyet, 9 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 72 puanla ligi noktaladı. Fenerbahçe ise 78 gol atarak 36 gol kalesinde gördü. Medipol Başakşehir ise 22 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyetle Fenerbahçe ile aynı puanda yer alırken ligi 3. sırada bitirdi. Şampiyonluk şansı kalmayan Beşiktaş ise 21 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 71 puanla 4. sırada yer aldı.  

Süper Lig'e veda eden takımlar

Kardemir Karabükspor, Gençlerbirliği ve Osmanlıspor, bu sezon Süper Lig'e veda ettiler.

Süper Lig gol krallığı

Galatasaray'ın golcüsü Bafetimbi Gomis, Süper Lig'de 32 kez ilk on birde olmak üzere oynadığı 33 maçın ardından 29 golle Süper Lig'in gol kralı oldu. Gomis, aynı zamanda Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza'nın rekorunu da egale etmiş oldu. Trabzonspor'lu milli futbolcu Burak Yılmaz ise 25 kez ter döktüğü ve 25'inde de ilk onbirde başladığı bu serüvende Gomis'in ardındaan 23 golle 2. sırada yer alıyor. Konyaspor'dan Adis Jahovic 18 golle üçüncü, Fenerbahçeli Giuliano, Kayserispor'lu Umur Bulu, Aytemiz Alanyaspor'lu Emre Akbaba ise 14 golle 4, 5, 6'ncı sıradaki yerini koruyor. 13 golle Vagner Love, Emmanuel Adebayor, Trezeguet ve Anderson Talisca, takımlarına direk katkı yapan isimler oldu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...