Bomba patladı! Star TV rekortmen dizilerin fişini çekti!

Düzenleyen:
Bomba patladı! Star TV rekortmen dizilerin fişini çekti!

MAGAZİN Haberleri

Star Tv reyting rekortmeni dizilerin fişini çekmeye hazırlanıyor.

Star Tv reyting rekortmeni dizilerin fişini çekmeye hazırlanıyor.

Peki hangi diziler bitecek?

İSTANBULLU GELİN ASKIDA

Sevilen dizi İstanbullu Gelin`in bu sezon sonunda final yapacağını dair iddialar ortalıkta kol geziyor. Özellikle Berkay Hardal ve Hira Koyuncuoğlu`nun diziden çıkmasının ardından final iddiaları daha çok güçlendi.

Milliyet Cadde yazarlarından Sinan Biçici, Star TV’de yayınlanan Jet Sosyete dizisinin beklenenin altında kaldığını yazdı. Star TV’nin önümüzdeki sezon yayınlamayı planlamadığı dizi için yolun sonu gözükmüş durumda…

Gülse Birsel, bu ihtimali göz önünde bulundurarak Aile Arasında filminin ikincisi için hazırlık yapacak. Sinan Biçici’nin yazısı şöyle:

‘Aile Arasında 2’ geliyor! Gülse Birsel ve BKM, ‘Jet Sosyete’de umduğunu bulamadı. Önümüzdeki sezon olmayacak diye duydum.

Dizi süreleri kısaldığında, Gülse de biraz dinlenip yeni hikayelerle geldiğinde yine iyi işler yapacaktır.

Ama ‘Aile Arasında’nın devam filmi için hazırlıkları sürüyor, bu yaz çekilecek. İlk film, 5 milyon gişe yapmış ve beğenilmişti, devam olmaması imkansızdı zaten. Yenisinden de yine bir gişe rekoru bekliyorum.

Büyük beklentiler ile Star tv ekranlarına gelen dizinin ortalama 3.45 Reyting oranı Dizinin maliyetini karşılamadığı için BKM ile Yeni Sezon için anlaşma yapılmadı..

Hatırlarsınız daha önce Jet Sosyete`nin pazar günü yayınlanması gereken bir bölümü yayınlanmamış ve gerekçe olarak bölümün yetişmemesi olarak açıklanmıştı.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...