Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mursi ailesi: Muhammed Mursi'nin durumundan endişe duyuyoruz

Düzenleyen:
Mursi ailesi: Muhammed Mursi'nin durumundan endişe duyuyoruz

DÜNYA Haberleri

Mısır’ın ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin ailesi yaptığı açıklamada Mursi’nin durumundan endişeli olduklarını belirtti.

Mursi ailesi Arap medyasına yaptığı açıklamada, Muhammed Mursi'nin kötü şartlarda ve hücrede tutulduğunu belirtti. Aile, Mursi’nin durumuyla ilgili çok net bilgilere sahip olmadığının altını çizerken, uzun zamandır Muhammed Mursi ile görüşemediklerini vurguladı. 

Muhammed Mursi’nin sağlık durumuyla ilgili de bilgi veren aile, Mursi’nin kötü koşullarda tutulduğu, sağlık problemi yaşadığı, yönetimin ise kapsamlı bir tedavi görmesine müsaade etmediğini bildirdi. Aile, Mursi’nin acilen kapsamlı bir hastanede tedavi görmesi gerektiğini, bunun sağlanmaması durumunda hayati tehlikesi bulunduğunu söyledi.

Aile, Muhammed Mursi’nin oğlu Usame Mursi hakkında da açıklamalarda bulundu. Mursi ailesi, Usame Mursi’nin babasıyla birlikte Tora Hapishanesinde tutulduğunu belirtti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...