AK Parti'nin adayı Elif Nur Bayram Kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti'nin en genç adayı kim?

Düzenleyen:
AK Parti'nin adayı Elif Nur Bayram Kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti'nin en genç adayı kim?

POLİTİKA Haberleri

AK Parti'nin en genç adayı Elif Nur Bayram oldu. Peki Elif Nur Bayram kimdir, kaç yaşında nereli? AK Parti'nin aday listesinde sürpriz bir isim gündeme geldi. 18 yaşında olan Elif Nur Bayram kimdir soruları trendler arasına girdi? Elif Nur Bayram kimin kızı, kaç yaşında? İşte Elif Nur Bayram hakkında merak edilenler...

 Elif Nur Bayram kimdir? AK Parti'nin adayı en genç adayı Elif Nur Bayram oldu. Sürpriz isim Elif Nur Bayram kimdir, nereli, kimin kızı, kaç yaşında aramaları trendlerde en üst sıraya yerleşti. Peki Elif Nur Bayram kimdir? AK Parti'de listeler açıklandı. Bazı vedalar yaşanırken sürpriz isimler de dahil oldu. Bunlardan biri de AK Parti'nin en genç adayı Elif Nur Bayram oldu. Elif Nur Bayram ismi açıklanır açıklanmaz merakla Elif Nur Bayram kimdir, nereli aramaları da başladı. Elif Nur Bayram 18 yaşında ve lise son sınıf öğrencisi. Elif Nur Bayram kimdir, kimin kızı, kimin akrabası gibi merak ettikleriniz haberimizde... İşte Elif Nur Bayram kimdir, Elif Nur Bayram biyografi, Elif Nur Bayram hayatı...

AK Parti'nin en genç adayı Elif Nur Bayram kimdir, nereli?
Elif Nur Bayram kimdir sorgulamaları sürerken Elif Nur Bayram nereli, Elif Nur Bayram kaç yaşında, Elif Nur Bayram ne okuyor, Elif Nur Bayram kimin kızı aramaları da gerçekleşiyor. Biz de sizler için Elif Nur Bayram biyografisini derledik.

Elif Nur Bayram biyografi
2000 Kocaeli doğumlu olan Elifnur Bayram, Kocaeli Fen Lisesi son sınıf öğrencisi. Doktor ve milletvekili hayali olan genç Elifnur Bayram, AK Parti'de başvuru yapan en genç aday adayı oldu.

İŞTE ELİF NUR BAYRAM'IN İLK SÖZLERİ - TIKLA

AK Parti'nin adayı Elif Nur Bayram Kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti'nin en genç adayı kim?

AK Parti'nin adayı Elif Nur Bayram Kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti'nin en genç adayı kim?

Elif Nur Bayram ailesinin kendisine destek olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
"Listeye girmeyi bekliyordum. Bu yaşta millettin milletvekili adayı olmaktan çok mutluyum. Kocaeli'nde ilk 13'te olabileceğime inanıyordum. Kocaeli çok destekledi. Ailem de her daim arkamda oldular ve destek olup çok sevindiler."

KIZIMIZLA GURUR DUYUYORUZ
Kızıyla gurur duyduğunu söyleyen ev hanımı anne Dilek Bayram, "Annesi ve babası olarak mutluyuz ve gururluyuz. Evladımız şimdiye kadar bizi hiç yanıltmadı. Güzel bir davada ve güzel bir yolda vatanı ve milleti için ilerleyecek inşallah" dedi.
Mobilya dükkanı bulunan Adnan Bayram ise "Sevinçliyiz böyle bir sonuç geldiği için. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Hep 'Gençler gençler' dedi ve seçilme yaşını 18'e düşürdü. Kızım da zaten istiyordu. Sevinç yaşıyoruz. Böyle bir sonuç bekliyorduk. İnşallah Cumhurbaşkanımızı, gençler mahcup etmeyecek ve bu ülkeye çok iyi hizmetler edecekler" diye konuştu.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...