Yeşilçam’ın usta oyuncularından Ahmet Mekin ortaya çıktı

Yeşilçam’ın usta oyuncularından Ahmet Mekin ortaya çıktı

MAGAZİN Haberleri

Yeşilçam’ın usta oyuncularından Ahmet Mekin, önceki gün Cihangir’de görüntülendi. Uzun bir aradan sonra objektife takılan 85 yaşındaki oyuncu, “Neler yapıyorsunuz” sorusuna “Senaryo okumaya gidiyorum. Normalde beni Cihangir’de göremezdiniz ama Toprak Sergen’le yeni bir film projemiz var. Onunla görüştüm” diye yanıt verdi.

Selvi Boylum Al Yazmalım'ın Cemşit'i, 61 yıllık usta oyuncu Ahmet Mekin (85) önceki akşam Cihangir'de görüntülendi.

Posta'nın haberine göre; Muhabirler, 1957-1975 arasında Türk Sineması'nın jönü olan Ahmet Mekin'e "Yeni bir projeniz var mı?" diye sordu. Ahmet Mekin "Normal şartlarda beni Cihangir'de göremezsiniz. Erdek'te yaşıyorum. Oyuncu arkadaşım Toprak Sergen ile randevum vardı. Bir iş için geldim. Otelime gidip senaryomu okuyacağım" dedi.

Ahmet Mekin en son 2 yıl önce 'Filinta' dizisinde oynamıştı. Cihangir'de görüntülenen Ahmet Mekin, 1998'de İstanbul'u terk edip Erdek'e yerleşti.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...