Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kartal yıldız avında

Düzenleyen:
Kartal yıldız avında

SPOR Haberleri

Vodafone ve Beşiktaş ortaklığında hayata geçirilen, dünyanın ilk dijital scouting (futbolda yetenek avcılığı) projesi Geleceğin KaraKartalı’nda Antalya elemeleri tamamlandı.

Uğur Aktan

Proje için ülke genelinde 4 bini aşkın video yüklenirken, 4,5 milyondan fazla kez izlenen bu videolar için 40 binin üzerinde oy kullanıldı. Dört bölgede eleme gerçekleştiren Beşiktaş altyapı antrenörleri İstanbul’daki büyük final için 20 aday belirlerken, bu isimlerden üçünün Beşiktaş altyapısına kazandırılacağı ifade edildi. Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Nedim Baytorun, Beşiktaş ile birlikte oluşturdukları bu projenin gelecek yıllarda birçok Avrupa takımına örnek olacağını belirtirken, siyah-beyazlı takımın antrenörü Sead Halilagic de proje sayesinde çok sayıda çocuğa ulaştıklarını ve Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.       

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...