Gökhan Kırdar'la ilgili açıklama geldi

Düzenleyen:
Gökhan Kırdar'la ilgili açıklama geldi

MAGAZİN Haberleri

Sanatçı Gökhan Kırdar'ın, akciğerleriyle ilgili yaşadığı rahatsızlık nedeniyle tedavi altında bulunduğu ve genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kırdar'ın sağlık durumuna ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre,  sanatçı, 19 Mayıs'ta akciğerleriyle ilgili yaşadığı rahatsızlık nedeniyle  Kavacık'taki Medistate Hastanesi'nde ilk müdahale yapılmasının ardından  Maltepe'deki Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve  Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi edilen Gökhan  Kırdar, yoğun bakımdan çıktı.

Doktorları, Kırdar'ın şiddetli öksürük nedeniyle akciğerlerde oluşan  kanama sebebiyle hastaneye başvurduğunu, genel durumunun iyi olduğunu ve normal  odaya alındığını, yarın taburcu edileceğini bildirdi.
  
Akciğerlerdeki kanamaya neden olabilecek sebeplerin araştırıldığı ve  tetkiklerin sürdüğü bilgisini veren doktorlar, Gökhan Kırdar'ın akciğerinde küçük  bronşektaziler görüldüğünü, sürecin takip edileceğini, 10 gün sonra kontrol  yapılacağını aktardı. Kanamanın belli bir nedene bağlı olmadığını,  araştırıldığını belirten doktorlar, "bronş genişlemesi" olarak da bilinen  bronşektaziyi yoğun dönemler, stres, sıcak hava ve yorgunluğun tetiklediğini  anlattı.

Bu arada, sanatçı Gökhan Kırdar'ın 30 Mayıs'ta Zorlu PSM'de  gerçekleştireceği sahne performansını iptal etmeyeceği, doktorlarının kontrolünde  sahneye çıkacağı belirtildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...