Michelangelo, Rönesans döneminde Floransa'nın önde gelen Medici Ailesi'nin özel bir isteği üzerine hangisini yapmıştır?

Düzenleyen:
Michelangelo, Rönesans döneminde Floransa'nın önde gelen Medici Ailesi'nin özel bir isteği üzerine hangisini yapmıştır?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Michelangelo, Rönesans döneminde Floransa'nın önde gelen Medici Ailesi'nin özel bir isteği üzerine hangisini yapmıştır? Milyoner'de yarışan yarışmacı bu soru ile karşılaştı. Peki Michelangelo, Rönesans döneminde Floransa'nın önde gelen Medici Ailesi'nin özel bir isteği üzerine hangisini yapmıştır? işte cevabı...

Michelangelo, Rönesans döneminde Floransa'nın önde gelen Medici Ailesi'nin özel bir isteği üzerine hangisini yapmıştır? gibi aradığınız detaylar burada. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 60 bin TL'lik soruda yarışmacıya, ''Michelangelo, Rönesans döneminde Floransa'nın önde gelen Medici Ailesi'nin özel bir isteği üzerine hangisini yapmıştır?' sorusu soruldu. ''Kardan adam, Su kaydırağı, Tahteravalli ve Labirent bahçe'' cevap şıklarının sunulduğu Michelangelo, Rönesans döneminde Floransa'nın önde gelen Medici Ailesi'nin özel bir isteği üzerine hangisini yapmıştır? sorusunun cevabı internette merak içerisinde sorgulanıyor. 

DOĞRU CEVAP İÇİN TIKLAYIN

Michelangelo Rönesans döneminde Floransa'nın önde gelen Medici Ailesinin özel bir isteği üzerine hangisini yapmıştır?

A) Kardan Adam

B) Tahterevalli

C) Su Kaydırağı

D) Labirent Bahçe

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...