Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sivas’ta keneden iki kişi hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Sivas’ta keneden iki kişi hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri

Sivas'ta Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 6 yaşındaki çocuk, toprağa verildi. Öte yandan aynı ilçenin Boyalı köyünden bir kişinin daha KKKA şüphesiyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Sivas'ta Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesiyle biri çocuk 2 kişi hayatını kaybetti. Koyulhisar ilçesinde yaşanan her iki olayda hayatını kaybeden 6 yaşındaki Mustafa Ruşen Karataş, Bozkuş köyünde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Karataş üç gün önce kene tarafından ısırılmış, Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde KKKA tanısı ile tedavi görürken hayatını kaybetmişti. Karataş'ın ağabeyi Mehmet Ali Karataş'ın da kene tarafından ısırıldığı ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

4 GÜN ÖNCE BİR KİŞİ DAHA YAŞAMINI YİTİRDİ

Tedavisi devam eden ağabey için KKKA tanısı bulunmuyor. Öte yandan, aynı ilçeye bağlı Boyalı köyünde ikamet eden Ahmet Yamaç'ın da (61) 4 gün önce kene ısırması sonucu hastaneye kaldırıldığı ve KKKA şüphesi bulunan Yamaç'ın kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...