Ünlü isimlerden ihanete uğrayan Eda Gök'e destek

Düzenleyen:
Ünlü isimlerden ihanete uğrayan Eda Gök'e destek

MAGAZİN Haberleri

Yedi yıldır evli olduğu Emrah Albayrak tarafından ihanete uğradığını iddia eden Eda Gök'e sosyal medyada ünlü isimlerden destek geldi.

Sunucu Esra Erol'un stüdyo şefliğini yapan, aynı zamanda Seda Sayan'ın yeğeni olan Eda Gök, kendisini en yakın arkadaşı, evli ve iki çocuk annesi Burcu Sinem Ünsal'la aldattığını öne sürdüğü 7 yıllık eşi Emrah Albayrak'tan tek celsede boşandı.

Esra Erol'un kendi programında açıkladığı ihanet iddiası sonrası Eda Gök'e sosyal medyada ünlü isimlerden destek mesajları geldi.

"HİÇ Mİ UTANMADINIZ?"

Demet Akalın, Eda Gök'ün instagram hesabında yaptığı paylaşıma, "Uzakta arama! Ahh Ahh" mesajını yazdı.

Ünlü isimlerin ihanet haberi ile ilgili mesajları şöyle:
Ebru Polat: Eda'm sen her zaman güzel kalbinle dik bir insansın, pislikler belalarını Allah'tan bulacaklar. Sen gönlünü ferah tut.

Sinem Yıldız: Yazıklar olsun! Hiç mi utanmadınız? Ayıp kızın evine girip lokmasını yediniz. Ar damarı çatlamış varlıklar.

Elif Karlı: Canım Eda'cım. Boğazım düğüm oldu. Sakın üzülme. Dimdik ayakta dur bitanem. Sevindirme kimseleri. O kimseleri bilemezsin, bilemeyiz. Aman güzel gözlüm. Güzel anne. Sen önemlisin, senin fikirlerin, duyguların. Sen iyi ol kızın da iyi olur. Allah sana en iyi yolları açacaktır.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...