Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Paris’te kahraman ilan edildi! Macron'dan büyük sürpriz...

Düzenleyen:
Paris’te kahraman ilan edildi! Macron'dan büyük sürpriz...

DÜNYA Haberleri

Fransa’nın başkenti Paris’te 4. katta bulunan bir balkondan sarkan küçük bir çocuk, kahraman bir genç tarafından kurtarılmıştı. Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ise kısa süre önce yaptığı açıklamada, kahraman gence Fransız vatandaşlığı verileceğini ilan etti.

Fransa'nın başkenti Paris'te 4. kattaki balkondan sarkan çocuğu binaya tırmanarak kurtaran Malili göçmen Mamoudou Gassama'ya Fransız vatandaşlığı verileceği bildirildi.

BBC'de yer alan habere göre, Gassama'nın hızlı şekilde binaya tırmanarak balkondan sarkan 4 yaşındaki çocuğu kurtardığı görüntüler, sosyal medyada kısa sürede yayıldı. 

Sosyal medyada "kahraman" olarak addedilen Gassama, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron tarafından Elysee Sarayı'na davet edildi.

Macron, Elysee Sarayı'ndaki görüşmenin ardından Gassama'ya Fransız vatandaşlığı verileceğini söyledi.  Macron, cesaret madalyası verilen Gassama'nın ayrıca itfaiye eri olacağını belirtti.

Bir binanın önündeki kalabalığı, daha sonra da balkondan sarkan çocuğu gördüğünü anlatan Gassama, "Çok düşünmedim, hemen tırmandım ve onu kurtardım.

Çocuğa neden böyle bir şey yaptığını sordum ama cevap vermedi." ifadelerini kullandı.  Yerel medyada çıkan haberlerde, çocuğun ailesinin olay sırasında evde olmadığı belirtildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...