Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Günün bomba transfer haberleri

Düzenleyen:
Günün bomba transfer haberleri

SPOR Haberleri

29 Mayıs'ta ortaya atılan transfer iddialarını sizler için derledik...

Oğuzhan Özyakup'a Rusya'dan transfer teklifi

Beşiktaş'ta herkes Talisca'nın durumunun ne olacağını merak ediyor... Asıl büyük sorun ise takım kaptanı Oğuzhan Özyakup'un henüz sözleşme imzalamaması ve 30 Haziran'da serbest kalacak olması.

Beşiktaş yönetiminden "Sorun yok", Oğuzhan'dan da "Açıklamayı başkan yapacak" cümleleri çıkıyor; ama resmi olarak ortada bir imza yok.

LOKOMOTİV MOSKOVA'NIN OĞUZHAN ÖZYAKUP PLANI

Yurt dışından ise Oğuzhan'la ilgili sürekli değişik iddialar gündeme geliyor. Bunlardan en yenisi ise Manuel Fernandes'i kaybetmek üzere olan Lokomotif Moskova ile ilgili.

Rus ekibinin daha önce Portekizli oyuncuyu olduğu gibi bu kez de Oğuzhan'ı bedelsiz olarak kadrosuna katacağı iddia edildi. Rus Sport-1 kanalı seneye Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir kadro kurmak isteyen Lokomotif'in Oğuzhan'ın yanı sıra, Bernard, Badelj ve Ferreyra'ya da teklif sunduğunu duyurdu. 

Kartal’ın rotası Klaassen

Takımın çok önemli bir parçası olan Anderson Talisca'yı kaybeden Beşiktaş'ta öncelik 10 numara transferi... Teknik direktör Şenol Güneş'ten aldığı rapor sonrası harekete geçen ve oyun kurucu özellikli bir 10 numara aramaya başlayan Siyah- Beyazlılar'ın gündemine flaş bir ismin girdiği ortaya çıktı.

​PELKAS'TA İLERLEME OLMADI

Bir süredir PAOK formasını giyen Pelkas'la ilgilenen yönetim, yüksek maliyet engeline takılmış durumda... Beşiktaş bunun üzerine rotasını Everton formasını giyen Davy Klaassen'e çevirdi.

BEKLENTİLERİN UZAĞINDA...

Sezon başında tam 27 milyon Euro karşılığında Ajax'tan Everton'a transfer edilen Hollandalı yıldız büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Klaassen sadece 7 Premier Lig maçında forma şansı bulabildi.

YENİ SEZON PLANLARINDA YOK

Alınan bilgilere göre Beşiktaş yönetimi, Everton'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacak. İngiliz basını, Davy Klaassen'in Everton kulübünün yeni sezon planlarında yer almadığını belirtiyor. (Takvim)

Isla'ya 4 talip birden!

Fenerbahçe ile 2020 yılına dek sözleşmesi bulunan Mauricio Isla'ya dört İtalyan kulübünün talip olduğu öne sürüldü. 

Genoa başta olmak üzere Udinese ve Chievo'nun da Şilili yıldızla ilgilendiği belirtilirken, son olarak 29 yaşındaki futbolcuya eski kulübü Cagliari'nin de talip olduğu öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi seçim sonrası teknik direktörün de fikrini aldıktan sonra kararını verecek. Isla ligin ikinci yarısında formasını Şener'e kaptırmıştı. (Fotomaç)

Feghouli'ye talip var

Spor Toto Süper Lig'de sezonu Galatasaray formasıyla şampiyon olarak tamamlayan Sofiane Feghouli'ye Fransa'dan talip var.

Gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Rennes'in Cezayirli kanat oyuncuna teklif yaptığı iddia edildi. Önümüzdeki sezon Galatasaray'la UEFA Şampiyonlar Ligi arenasında boy gösterecek Feghouli'nin ise bu teklife "hayır" cevabı verdiği öğrenildi.

Rennes Teknik Direktörü Sabri Lamouchi'nin Feghouli'nin alternatifi olarak PSG'den ayrılan Hatem Ben Arfa'yı düşündüğü ifade edildi. Geride kalan sezonda sarı kırmızılı formayla 31 resmi maça çıkan Feghouli 7 gol ve 10 asistle oynadı.

Çağlar Söyüncü’ye Arsenal markajı

İngiliz devi Arsenal'in transfer listesinde bulunan Çağlar Söyüncü, İran maçında radardaydı. İngiliz ekibinin yetkilileri genç stoperi stadda izlerken bol bol not tutmayı da ihmal etmediler. (Takvim)

Rodallega,Göztepe yolcusu

Bu sezon Trabzonspor'da fazla forma şansı bulamayan Hugo Rodallega, artık ayrılığa hazırlanıyor.

Göztepe ile görüştüğü öğrenilen Kolombiyalı futbolcunun, İzmir temsilcisi ile büyük oranda anlaşmaya vardığı ve bonservisiyle ilgili sorunun çözülmesi halinde transferinin gerçekleşeceği aktarıldı.

Fırtına, 32 yaşındaki oyuncu için 1 milyon Euro (5.3 milyon TL) bonservis bedeli talep ediyor. (Fanatik)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...