Sağlık Bakanlığı, 18 bin personel alacak

Düzenleyen:
Sağlık Bakanlığı, 18 bin personel alacak

SAĞLIK Haberleri

Sağlık Bakanlığının Haziran ayında 18 bin personel alımı yapması bekleniyordu. Kamu personeli alımını bekleyen adaylar ilanın ne zaman yayımlanacağını araştırmaya başladılar. Bu bağlamda Sağlık Bakanlığı 18 bin kamu personeli alım ilanının yayımlanma tarihi belli oldu.

 

Sağlık Bakanlığının Haziran ayında 18 bin kamu personeli alımı yapması bekleniyor. Bu kamu personeli alımı hakkında Sağlık Bakanı Ahmet Demircan bir açıklama yaptı.

İLANIN YAYIMLANMA TARİHİ

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan konu ile ilgili açıklamalarında "ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirmeyle ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyinde toplam 18 bin sözleşmeli sağlık personeli alınacak. Bunların ilanı önümüzdeki perşembe günü ÖSYM tarafından yapılacak." ifadelerine yer verdi.

Sağlık Bakanlığı 18 bin personel alımı hakkında sorularınızı sormak ve diğer üyelerle tartışmak için Facebook grubumuza katılabilirsiniz. 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...