Merkel’in ‘davet oyunu’

Merkel’in ‘davet oyunu’

GÜNDEM Haberleri

Darbeci FETÖ’cülere kucak açan, PKK’lılara göz yuman buna karşılık AK Parti’ye miting izni vermeyen Almanya’dan sürpriz adım!

Şansölye Angela Merkel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı 24 Haziran seçimlerinden sonra Berlin’e davet etti. Almanya’nın Solingen kentinde ırkçılar tarafından evleri kundaklanan 5 Türk, katledilişlerinin 25. yılında anıldı. Düsseldorf’taki Kuzey Ren Vestfaya Eyaleti Başbakanlık binasında anma törenine
Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Dışişleri Bakanı Mevlût Çavuşoğlu da katıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan Merkel Solingen kurbanlarının yakınlarına “Sizden ancak özür dileyebiliyoruz. Ancak acılarınızı hiçbir söz ve özür telafi edemez” ifadelerini kullandı. Bakan Çavuşoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada Alman Şansölyesi’nin, Erdoğan’ı seçimlerden sonrası Berlin’e davet ettiğini, kendisinin de bu daveti ileteceğini açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...