Kaç Baba Kaç ‘nöbet’e çıkıyor!

Kaç Baba Kaç ‘nöbet’e çıkıyor!

KÜLTüR - SANAT Haberleri

Devlet Tiyatrolarının (DT) “Nöbetçi Tiyatro” tatbikatı çerçevesinde, bu hafta , “Kaç Baba Kaç” adlı eser sahneye konulacak.

Sanat faaliyetlerinden yaz aylarında da yararlanılması için hayata geçirilen “Nöbetçi Tiyatro” uygulamasıyla oyunlar, seyircilerle buluşturulmaya devam ediyor. Projenin üçüncü haftasında Ankara Devlet Tiyatrosunun sahnelediği “Kaç Baba Kaç”, Küçük Tiyatro sahnesinde perdelerini açtı. İngiliz yazar Ray Cooney’in yazdığı, Haldun Dormen ve Kemal Uzun’un Türkçeye çevirdiği oyunun yönetmenliğini Nejat Armutçu yapıyor. Bir hastanenin doktorlar odasında geçen oyunda, rektörlüğe giden yolda çok önemli bir konuşma yapmaya çalışan Dr. David Morgan’ın başına gelen olaylar anlatılıyor. Oyun, 2 Haziran Cumartesi gününe kadar her akşam saat 18.00’de Küçük Tiyatro sahnesinde seyredilebilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...